Blog sebagai jenama berkekalan

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

antara kelebihan mengusahakan blog adalah kita boleh membina kredibiliti untuk jenama kita dengan keadaan yang terkawal. Setiap artikel yang diterbitkan adalah alat yang akan membolehkan jenama kita mengukuh selari dengan masa.

Bayangkan setiap hari tanpa perlu mengeluarkan kos wang ringgit yang tinggi jenama kita sentiasa diperkukuhkan dan setiap bacaan yang dibuat oleh pelawat akan membina kepercayaan dalam topik yang kita kongsikan.

Kita mempunyai pilihan untuk menyusun topik yang kita pilih semasa penulisan dibuat. Sentiasa pilih topik yang secara langsung atau tidak langsung berkaitan dengan jenama yang kita usahakan.

Topik seperti membina kesedaran, mengajar kelompok pembaca, memberi pendedahan mengenai perniagaan kita dan perkara berkaitan.

Apa sahaja tips penjenamaan yang kita pelajari sebenarnya boleh diterjemahkan dalam aktiviti penulisan dalam blog kita. Ini kaedah jangka masa pendek dan panjang yang diusahakan dengan usaha yang santai.

Selepas ini dalam artikel berlainan kita akan berbincang mengenai penyesuaian jenama dan artikel dengan lebih terperinci. Selamat menulis.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Reader Interactions

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge